Fastighetsrådgivning

Vi levererar helhetslösningar och hjälper dig att besluta vad som ska kompletteras, bevaras, utvecklas och vad som ska säljas.

I det fall fastigheten ska säljas har vi kompetensen att bedöma vad som bör ombildas och vad som ska säljas till placerare, en helhetssyn som gör oss unika.

Med över 30 års erfarenhet av fastighetsrådgivning kan du alltid vara trygg med att anlita oss för hjälp, vi har bred kunskap inom alla områden. Vi erbjuder fastighetsrådgivare som hjälper dig att sälja dina fastigheter. Vid bostadsrättsbildning hjälper våra ombildningskonsulter till med ombildningen. Vår fastighetsmäklare hjälper dig med värdering.

Fördelen med att anlita oss är vårt engagemang och breda kunskap inom alla områden samt att klientens bästa alltid står i fokus.

Ombildning för fastighetsägare

Att sälja fastigheten till en bostadsrättsförening är alltid en bra affär och när du anlitar oss tar vi ett helhetsansvar från de inledande förhandlingarna till en lyckad ombildning. Vi bistår med skatteupplägg vare sig det gäller paketering i bolag eller något annat och vi finner alltid den optimala lösningen. Vår största styrka är att vi förstår båda parterna i en ombildningsprocess.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap