Gillerbacken 28, 8-9 tr

Planritning Npl 2D

Planritning Öpl 2D

Alternativ planritning Npl

Planritning Npl 3D

Planritning Öpl 3D

Unik etagelägenhet med strålande utsikt och 2 balkonger.

FÖR PRIVAT VISNING - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE PER BERGLUND - 070-768 09 05.

UNIK ETAGELÄGENHET - 6 ROK MED 2 BALKONGER
Här är nu en av Rågsveds och Bandhagens absolut häftigaste bostäder till salu. Äntligen en stor rymlig lägenhet i två plan med många sovrum och massor av plats för hela den stora familjen.
Totalt 5 sovrum samt 2 wc och 2 balkonger.
Övre plan med 3 sovrum och duschrum med wc.
Nedre plan med kök, vardagsrum, 2 sovrum och en extra wc.
En alldeles underbar och helt unik bostad - perfekt för er som söker ett stort, rymligt och mycket speciell boende.
Hela lägenheten är dessutom i genomgående gott skick med en ljus och smakfull inredning.

HÖGST UPP I HUSET - STRÅLANDE UTSIKT
Underbart högt läge, helt insynsfritt och högst upp i huset utan några grannar ovanpå. Här uppe, högt över trädtoppar och hustak, flödar det av ljus och från samtliga rum har man en magnifik milsvid utsikt långt bort mot horisonten. Här är tyst och lugnt med en härlig känsla av att man nästan bor lite för sig själv.

FLEXIBEL PLANLÖSNING - TVÅ INGÅNGAR
Perfekt planerad med goda möjligheter att ändra planlösningen med att kanske ta bort någon vägg och öppna upp eller kanske göra ett extra duschrum (tillstånd behövs). Se alternativ planritning under bilder.
Dessutom finns här 2 ingångar, en på nedre plan och en på övre plan. Perfekt för generationsboende eller uthyrning till inneboende.

TOPPLÄGE - MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE.
Huset har ett lugnt och stilla läge på en tyst återvändsgata, beläget på en höjd med en kort promenad ner till Rågsveds centrum och T-bana. Parkliknande omgivningar med närhet till natursköna Kräppladalen naturreservat.
Möjlighet till omgående inflyttning för den som vill - men inget krav.

Planlösning

Stor rymlig lägenhet i två plan med många sovrum och massor av plats för hela den stora familjen. Totalt 5 sovrum samt 2 wc och 2 balkonger. Övre plan med hall, 3 sovrum och duschrum med wc. Nedre plan med hall, kök, vardagsrum, 2 sovrum och en extra wc.
Hela lägenheten är i genomgående gott skick med en ljus och smakfull inredning. Nymålade tak och snickerier samt ljusa fräscha väggar, fina original ekparkettgolv i två rum samt nya fina golv i alla övriga rum och kök, nymålade dörrar med nya handtag samt nymålad trappa i fräscht vitt. Stora fönster, samtliga med persienner, med fina tidstypiska bänkar i ljus sten.
Lägenheten är perfekt planerad med goda möjligheter att ändra planlösningen med att kanske ta bort någon vägg och öppna upp eller kanske göra ett extra duschrum (tillstånd behövs). Se alternativ planritning under bilder. Dessutom finns här 2 ingångar, en på nedre plan och en på övre plan. Perfekt för generationsboende eller uthyrning till inneboende.

Vardagsrum

Stort härligt hörnvardagsrum med ekparkettgolv samt stora fönsterytor i två väderstreck och utgång till den soliga balkongen. Här är gott om plats och lätt att möblera, och definitivt stort nog att inreda som både vardagsrum och t.ex. matsal.

Balkong

Mysig balkong med ett underbart högt läge med en strålande milsvid utsikt. Högt över träd och hustak.

Kök

Ljust och rymligt kök med matplats invid fönstret för 4 - 6 personer. Dessutom kan intilliggande rum användas som extra matrum. Inredningen är väl genomtänkt med gott om skåputrymmen och bra med arbetsytor för matlagning. Här finns nya ljusa arbetsbänkar med infälld diskho och ny blandare samt fint vitt kakel över arbetsbänkarna och bra LED-belysning. Vita fräscha skåpluckor med nya beslag i metall samt städskåp och skafferi. Välutrustat med elspis med glashäll, vit spiskåpa med centralfläkt, golvdiskmaskin samt kyl och frys.

Sovrum

Två bra sovrum varav ett större med gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möbler eller kanske en arbetshörna eller garderober.
Det andra lite mindre beläget mellan kök och vardagsrum, som även kan användas som arbetsrum eller kanske matrum.

WC

Separat wc med ljusa väggar och ljust klinkergolv. Snyggt och fräscht inrett i samband med stambytet 2015. Här finns wc, handfat, badrumsskåp med spegel samt vitt kakel och en stor spegel ovanför handfatet.

Hall

Hallen är rymlig och välordnad med gott om förvaring med en inbyggd garderob med överskåp och en liten klädkammare. Här finns också bra plats för ytterkläder och hallmöbler alternativt fler garderober. Fin original glasdörr in mot vardagsrummet. Lägenheten har en säkerhetsdörr.

Trappa

Fin tidstypisk trappa, helt nymålad i ljust fräscht vitt, med fina handledare i smidesjärn.

Sovrum

Tre bra sovrum varav två med gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möbler, garderober eller en arbetshörna. Ett av dem har dessutom utgång till balkongen. Det tredje lite mindre passar perfekt som sovrum, men också som t.ex. arbetsrum eller varför inte en stor walk-in closet.

Balkong

Mysig balkong med ett underbart högt läge med en strålande milsvid utsikt. Högt över träd och hustak.

Duschrum

Modernt och smakfullt inrett duschrum med fönster, helt nytt i samband med stambytet 2015. Väggarna är helkaklade och golvet har ljust klinker. Här finns också en stor duschplats med skjutbara duschväggar, wc, handfat, badrumsskåp med dubbla speglar, ett element samt handduksvärmare och eluttag. Förberett och plats för tvättmaskin/tvättpelare samt ett badkar.

Hall

Rymlig möblerbar hall med en öppen och luftig planlösning mot trappan. Här finns också en extra ingång till lägenheten från vindsplanet.

FÖRENING

Namn: Brf Bäverpälsen<
Information: Totalt finns 35 lägenheter i föreningen varav 14 fortfarande hyresrätter. Dessutom finns 1 bostadsrättslokal och 2 hyresförråd.
S.k. dolt värde för de kvarvarande 14 hyresrätterna är bedömt till ca 31 000 000 kr.
Ingen avgiftshöjning aviserad.

Fakta

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Begärt pris: 2 875 000 kr / utgångspris
Avgift: 5 652 kr / inkl värme och VA. Obligatoriskt tillägg 236 kr/mån inkl TV och bredband.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1959
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

BYGGNAD i gott skick.
RENOVERINGSHISTORIK 2015
Renovering fasad
Byte fönster till 3-glas
Byte elinstallationer i lägenheterna
Byte avloppsstammar

LÄGENHETSFÖRRÅD finns i källaren.
TV och INTERNET via Tele2 fiber.
TVÄTTSTUGA finns i annat hus.
CYKELRUM finns i huset.

Övrigt

BUDGIVNING
Säljaren kommer tillsammans med mäklaren överens om hur budgivningen ska gå till och hur den ska presenteras. Som spekulant lämnar du ditt bud till mäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Närservice

I närområdet finns bl.a. flera pizzerior samt livsmedelsbutik.
Endast ca 200 m från bostaden finns Rågsveds centrum med ett brett utbud av butiker restauranger och service.
På cykel- och promenadavstånd finns dessutom Högdalens centrum med ett ännu större utbud.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med endast ca 200 m ner till T-bana (grön linje) från Rågsveds centrum, för färd till bl.a. Högdalen, Globen och Stockholms central. Dessutom finns buss till bl.a. Älvsjö station och Högdalen. Dessutom nattbuss från Stockholms central.
Med bil är det enkelt att ta sig till Huddingevägen och Magelungsvägen för vidare färd till bl.a. E4/E20, både norr- och söderut.
Gott om cykelbanor ända in till bl.a. Stockholms centrum.

Parkering

Parkering finns på gatan. Ev finns möjlighet att hyra en egen P-plats.

Allmänt

Gillerbacken är en återvändsgata som ligger i ett lugnt och stilla område med hastighetsbegränsning till max 30 km/h.
Parkliknande omgivningar med närhet till natursköna Kräppladalen naturreservat.
I Rågsved finns också flertalet förskolor och grundskolor.

Övrigt

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap