Iris och Gurlis väg 19

Fastighetskarta

Drömmen om att bygga nytt och miljövänligt i natursköna omgivningar

Välkomna till Brösarp och ett unikt tillfälle att bo i samklang med naturen, här är visionen att bibehålla naturen som den är och låta huset sakta men säkert smyga in på ett naturligt sätt. Likt omgivningen så flyttar även träden in, inte bara i stommen utan också som en stor del av husets karaktäristiska insida. Genom stora fönsterpartier blir samspelet mellan ute och inne optimalt. Det ska kännas som att vara ute när man är inne och tvärt om.

Planlösning

Bosumhus har nöjet att presentera två husmodeller framtaget för att smälta in i området.
Husmodell 110 är ett optimerat hus för dig som vill bo mindre utan att tappa funktionerna av ett större hus. Ena halvan av huset domineras av stora sociala ytor vilket den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats medger. I andra halvan finner du 3 sovrum, badrum och tvättstuga. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter.
Husmodell 130 är vinkelhuset med stora rymliga ytor. Här finns allt du behöver fördelat på 130m². Huset är uppdelat i två privata delar med varsitt badrum och vill man så kan man med fördel byta ut en klädkammare mot en bastu. I mitten finner man den stora sociala ytan med utgång till den blivande uteplatsen.

Fastighet

Taxeringsvärde: 146 000 kr
Varav byggnad: 0

Fakta

Upplåtelseform: Friköpt
Begärt pris: 750 000 kr /

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Fasad Stående träpanel
Fönster Isolerglas
Stomme Trä
Tak Papp
Uppvärmning Frånluftsvärmepump

Se bifogade dokument gällande utformning och materialval

Övrigt

Affären går till enligt följande. Fasigheten köps och tillträds inom 3 månader från kontaktskrivning. Vid tecknande av köpekontrakt så tecknar men även ett entreprenadavtal med Bosumhus om att bygga en av husmodellerna.

Närservice

Kommunikation

Parkering

Allmänt

Boende i naturskön miljö med nära till service och kommunikationer.

Övrigt

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap