SÄTERBACKEN 4, 3 TR

Privat visning

Planritning 3D

Planritning 2D

Toppfräsch gemensam tvättstuga i huset.

Skogås centrum - Sommartid.

Otroligt ljus och solig hörn-3:a med ett högt insynsfritt läge.

OTROLIGT LJUST - HÖGT LÄGE MED UTSIKT
Välkommen till denna otroligt ljusa hörn-3:a i absolut tipp-topp med ett härligt högt öppet läge helt utan insyn och en underbar milsvid utsikt.
Hela lägenheten har fräscht vitmålade väggar och genomgående fina ekparkettgolv överallt.

OPTIMAL PLANLÖSNING
Lägenheten är optimalt planerad med stora ytor och massor av förvaringsutrymmen.
Här finns ett stort hörnvardagsrum, ljust rymligt kök och 2 bra sovrum, stor fräsch walk-in closet samt kaklat badrum och en extra separat wc.

SOLIG BALKONG
Här finns också en solig balkong med utgång från köket med bästa västerläge och massor av sol på eftermiddagen och kvällen. Balkongen går dessutom att glasa in.

MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE.
En mycket rofylld och stämningsfull lägenhet som det definitivt är lätt att trivas i. Perfekt för par eller den lilla familjen.
Möjlighet till omgående inflyttning för den som vill - men inget krav.

BRA FÖRENING - NÄRA NATUREN
Bra välmående förening med genomrenoverade hus samt välskött gård med flera lekplatser och grillplatser.
Lugnt mysigt läge med ett litet skogsområde alldeles inpå knuten samt promenadavstånd till Drevviken och Ågesta fridluftsområde.

Planlösning

En otroligt ljus hörn-3:a i absolut tipp-topp med ett härligt högt öppet läge helt utan insyn och en underbar milsvid utsikt.
Hela lägenheten har fräscht vitmålade väggar och genomgående fina ekparkettgolv överallt.
Lägenheten är optimalt planerad med stora ytor och massor av förvaringsutrymmen. Här finns ett stort hörnvardagsrum, ljust rymligt kök och 2 bra sovrum, stor fräsch walk-in closet samt kaklat badrum och en extra separat wc.
Här finns också en solig balkong med utgång från köket med bästa västerläge och massor av sol på eftermiddagen och kvällen. Balkongen går dessutom att glasa in.
En mycket rofylld och stämningsfull lägenhet som det definitivt är lätt att trivas i. Perfekt för par eller den lilla familjen.

Kök

Ett mycket inbjudande och välutrustat kök med modern smakfull inredning. Köket är synnerligen väl disponerat och väl genomtänkt, och här finns generösa skåputrymmen och arbetsytor för dig som tycker om att laga mat. Bra bänkbelysning och gott om eluttag. Köksinredningen är smart och stilfull med skåpluckor i vitt samt bänkskivor i solid ek och över arbetsbänkarna sitter stora vita kakelplattor. Köket är inrett med all tänkbar utrustning såsom spishäll och dold spisfläkt, ugn i rostfritt med varmluft, 2 stycken kyl och frys samt en integrerad golvdiskmaskin. Allt från kvalitetsmärket Bosch. I köket finns också utgången till den mysiga balkongen samt en stor matplats för 6-8 personer.
Ett mycket trivsamt kök som inbjuder till både matlagning och umgänge.

Balkong

Mysig och solig balkong med fin trätrall och ett högt öppet läge med en underbar utsikt och definitivt insynsfritt. Massor av sol på eftermiddagen och kvällen. Balkongen går dessutom att glasa in.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möbler, garderober eller kanske en arbetshörna.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med en inbyggd garderob samt gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möbler eller kanske en arbetshörna.

Badrum

Ljust inrett badrum med modern standard, god ventilation samt smakfullt blått klinkergolv och kaklade väggar i vitt. Här finns badkar med dusch och duschvägg i glas, handfat och wc samt handduksvärmare och badrumsskåp med spegel. Förberett för tvättmaskin/tvättpelare.

Extra separat WC

Extra separat wc med snyggt klinkergolv i ljusgrått samt vitt kakel över handfatet. Här finns också 2 Väggspeglar samt glashyllor.

Hall

Hallen är ljus och välordnad med gott om plats för ytterkläder och någon hallmöbel. Snyggt ljusgrått klinkergolv närmast entrén och fint ekparkettgolv i övrigt. Här finns också en stor fräsch walk-in closet samt fina original glasdörrar in mot vardagsrummet.
Lägenheten har en säkerhetsytterdörr, bra för bl.a. ljudisolering.

Walk-in closet

Rymlig walk-in closet vitmålad och fräsch med fint ekparkettgolv. Kan definitivt användas som t.ex. ett litet arbetsrum.

FÖRENING

Namn: Brf Kronan i Skogås<
Information: Totalt finns 208 lägenheter i föreningen, varav 145 bostadsrätter och 63 hyresrätter. Dessutom finns en hyreslokal samt parkeringsplatser.
S.k. dolt värde för de kvarvarande 63 hyresrätterna är bedömt till ca 126 000 000 kr.

Bostadsytan i föreningen = 16 083 kvm.
Långfristiga skulder per 2019-12-31 = 170 694 813 kr.
Banktillgodohavanden per 2019-12-31 = 5 576 354 kr.

Fakta

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Begärt pris: 1 975 000 kr / utgångspris
Avgift: 3 845 kr / Inkl värme, vatten och TV Telia Lagom

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1969
Fönster 2-glas
Uppvärmning Bergvärme och fjärrvärme

BYGGNAD från 1969 i gott skick.
Stambytt 2006-07.
FTX-ventilation med energieffektiv värmeåtervinning installerat 2019.
Takrenovering utförd 2019.
Bergvärme installerat 2020.

TVÄTTSTUGA finns med fräsch inredning och moderna maskiner från 2016.
FÖRRÅD finns i entréplanet.
TV och INTERNET via Telia.
CYKELRUM finns.
BARNVAGNSRUM finns.
GROVSOPRUM finns.
GRILLPLATS finns på föreningens gård.
LEKPLATS finns alldeles intill huset.

Övrigt

BUDGIVNING
Säljaren kommer tillsammans med mäklaren överens om hur budgivningen ska gå till och hur den ska presenteras. Som spekulant lämnar du ditt bud till mäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Närservice

I Skogås centrum finns ett 30-tal butiker. Centrum håller öppet alla dagar i veckan. Här finns bl.a. apotek, post, bibliotek, frisör, systembolag, bankomat, livsmedelsbutiker samt flertalet caféer och restauranger.

Kommunikation

I Skogås centrum finns Pendeltåget mot Stockholms C och vidare norrut, samt mot Västerhaninge och Nynäshamn söderut. Tågen går var 15:e minut och restid till Stockholms C är ca 20 minuter.
I Skogås finns också flertalet bussar, bl.a. till Farsta, Haninge och Huddinge.

Parkering

P-platser finns att hyra, med och utan elstolpe. Separat kö. Gästparkering finns.

Allmänt

I Skogås är det barnvänligt och alltid nära till naturen. På promenad- och cykelavstånd finns Drevviken med bad och fiske på sommaren samt skidåkning och skridskoåkning på vintern. På andra sidan Nynäsvägen finns hela Ågesta friluftsområde med bl.a. bad, härliga promenad- och joggingspår, ridklubb med ridskola samt Ågesta Golfbana. I övrigt i Skogås finns för den idrottsintresserade både sport- och rackethallar samt simhall.
I närområdet finns också flertalet skolor, låg- mellan- och högstadium samt förskolor. Dessutom finns Engelska skolan Länna på gångavstånd, ca 7 minuter. Se mer på www.huddinge.se.

Övrigt

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap