STAVANGERGATAN 26, 2 TR

Privat visning

Planritning 2D

Planritning 3D

Toppfin 3:a med en öppen modern planlösning samt en stor inglasad balkong.

OBS - ACCEPTERAT PRIS

TOPPSKICK - BARA ATT FLYTTA IN
Här är bostaden för dig som vill ha allting färdigt och bara flytta in. Lägenheten är ombyggd till en perfekt hörn-3:a med fönster åt två håll samt ljusa öppna ytor. Allt genomgående i toppskick.

ALLT RENOVERAT
Hela bostaden är genomgående smakfullt renoverad sen ett par år med ljusa fräscha väggar och golv, snyggt inrett badrum och modernt kök med all tänkbar utrustning samt ett stort master bedroom med garderober och ett mindre sovrum. Dessutom stort ljust vardagsrum med öppen och luftig planlösning mot köket samt utgång till en stor inglasad balkong med ett högt och lugnt läge.

BRA FÖRENING - NÄRA CENTRUM
Bra välskött förening med grönskande innergårdar, fina tvättstugor, föreningslokal, gästlägenhet och bastu samt garage och P-platser.
Nära till Husby centrum, T-bana och bussar. Promenadavstånd till Kista galleria och Järvafältet.

Planlösning

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med 3 fönster för massor av ljusinsläpp samt en öppen planlösning med köket. Här är gott om plats och lätt att möblera, och stort nog att inreda med både soffhörna och matsalsbord. Här är också utgången till den stora inglasade balkongen.

Balkong

Stor inglasad balkong (ca 3,3 x 1,5 m) med ett högt lugnt läge åt föreningens gård.

Kök

Ett mycket inbjudande och välutrustat kök med modern smakfull inredning. Köket är synnerligen väl disponerat och väl genomtänkt, och här finns generösa skåputrymmen och arbetsytor för dig som tycker om att laga mat. Takbelysning med spotar och dimmer samt bra bänkbelysning och gott om eluttag. Köksinredningen är smart och stilfull med skåpluckor i vitt samt bänkskivor i vitt och över arbetsbänkarna sitter snyggt mönstrade kakelplattor. Köket är inrett med all tänkbar utrustning såsom infälld induktionshäll och spisfläkt, integrerade ugn med varmluft och timer samt micro i arbetshöjd, kyl och frys samt en integrerad golvdiskmaskin. Allt från kvalitetsmärken såsom Gorenje och Bosch.
Köket har en ljus öppen planlösning med vardagsrummet och utgången till balkongen. Här finns också en stor inbjudande matplats.
Ett mycket trivsamt kök som inbjuder till både matlagning och umgänge.

Sovrum 1

Rymlig sovrum (master bedroom) med 4 stora garderober samt gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möbler.

Sovrum 2

Mindre sovrum med plats för en dubbelsäng och kanske ytterligare någon möbel.

Badrum

Snyggt modernt badrum med fönster, smakfullt inrett med grafitgrått klinkergolv med golvvärme samt vita helkaklade väggar. Här finns också badkar med dusch samt handfat, wc och en tvättmaskin.

Hall

Hallen är ljus och välordnad med fint ljusgrått klinkergolv närmast entrén samt spotbelysning i taket med dimmer. Bra plats för ytterkläder och någon hallmöbel. Öppen planlösning in mot köket och vardagsrummet. Lägenheten har en säkerhetsytterdörr.

FÖRENING

Namn: Brf Vikingen i Kista<
Information: Totalt finns 556 lägenheter, samtliga bostadsrätter. Dessutom finns 3 hyreslokaler samt garage- och parkeringsplatser.
Välskött förening med låg belåning.

Bostadsytan i föreningen = 39 559 kvm.
Långfristiga skulder per 2020-06-30 = 185 532 754 kr.
Banktillgodohavanden per 2020-06-30 = 5 989 431 kr.

Fakta

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Begärt pris: 2 050 000 kr / Accepterat pris
Avgift: 4 375 kr / Inkl värme, vatten och TV basutbud

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1974
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

LÄGENHETSFÖRRÅD: Finns i huset intill.
TVÄTTSTUGA: Finns i huset, ljus och fräsch med fönster. Belägen i markplan, hiss hela vägen ner. Välutrustad med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Dessutom finns grovtvättstuga.
TV: Från Comhem.
BREDBAND: Från Banhof.
INNERGÅRD: På föreningens stora underbart grönskande innergård finns flera uteplatser och grillplats, gräsmattor, träd och planteringar samt stor lekplats.
I FÖRENINGEN FINNS: Föreningslokal med wc, kök med kyl/frys, diskmaskin glas och porslin samt bord och stolar för 60 personer. Dessutom finns bastu och hobbyrum samt en gästlägenhet.
Cykelrum- och barnvagnsrum finns samt grovsoprum och sopsortering.
PARKERING: P-platser och garage finns i föreningen med separat kö. I garaget finns också tvättplatser.

Övrigt

BUDGIVNING
Säljaren kommer tillsammans med mäklaren överens om hur budgivningen ska gå till och hur den ska presenteras. Som spekulant lämnar du ditt bud till mäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Närservice

På endast 5 minuter är du i Husby centrum (Husby T-bana) med bl.a. matbutik, restauranger, vårdcentral, tandvård samt apotek och kemtvätt.
I Kista finns dessutom Kista Galleria med massor av restauranger, butiker och caféer. Här finns också biograf samt kommunal service, post och bank mm. mm.

Kommunikation

Mycket bra och nära till kommunikationer. Endast ca 5 minuter till Husby T-bana, blå linje, mot bl.a. T-centralen, samt flertalet busslinjer.
Bra cykelbana in till Stockholms centrum.
Med bil är det nära och enkelt att komma ut på E4 och E18.

Parkering

Garage och P-platser finns i föreningen med separat kö. Månadshyra garage 650-950 kr, P-plats utomhus 450 kr.

Allmänt

Husby är ett trivsamt bostadsområde med ett lugnt och fint läge på en höjd med omedelbar närhet till naturen. Här har man promenad- och cykelavstånd till naturreservatet Järvafältet.
På endast 5 minuters avstånd finns Husby äventyrsbad, ishall och idrottshall.
Här finns också förskolor och grundskolor.

Övrigt

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap