Fastighetsmäklare

En av de viktigaste förutsättningarna för en lyckad lägenhetsförsäljning är kunskapen om bostadsrättsföreningen. Vi genomför ett stort antal bostadsrättsombildningar och lägenhetsförsäljningar varje år, vilket ger oss en unik kännedom om föreningarnas ekonomi.

I stort sett i samtliga våra ombildningar medverkar vi sen till att också sälja lägenheter både på medlemmars och föreningars uppdrag.
För att kunna lämna korrekt information till en köpare krävs en god förståelse och insyn i föreningens ekonomiska plan och hos oss har mäklarna en lång erfarenhet av just detta arbete. Våra mäklare har redan under ombildningsprocessen ett mycket nära samarbete med den konsult som hjälper till vid ombildningen och får därigenom löpande ingående information om både byggnaden med dess status och framtid men inte minst föreningen med dess ekonomi och planer.
Att all fakta når visningskunderna kan vara helt avgörande för att hitta rätt köpare till din bostad och för att få bäst betalt.

Våra mäklare är specialiserade på att sälja i nybildade och unga föreningar och har en stor erfarenhet av att lyfta fram de faktiska fördelarna med att köpa bostadsrätt i just dessa.
Av denna anledning är vi är flitigt anlitade av både bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap