Nyheter

Ännu en ombildning i Linköping

21 november 2017

Brf Övre Aspnäset kunde med hjälp av Restate köpa sina 117 radhus och ombilda dessa till bostadsrätter. Säljare var Riksbyggen och Handelsbanken ordnade finansiering. Restate har flera pågående ombildningar i Linköping.

Restate utsett till remissinstans

15 november 2017

Restate har, tillsammans med 15 bolag och organisationer i landet, utsetts till remissinstans när regeringen nu tar in synpunkter på promemorian Tillsyn över intygsgivare. Regeringen föreslår i promemorian att bostadsrättslagen ska få en ny bestämmelse ..Läs vidare »

Välkommen till BostadsrättsMässan Stockholm 2017!

7 november 2017

Den 17 & 18 november ställer vi ut på BostadsrättsMässan Stockholm 2017, Sveriges största mötesplats för bostadsrätt. Vi vill gärna att du är på plats och vill därför erbjuda dig en kostnadsfri biljett till mässan. Det ..Läs vidare »

Restate rådgivare när Bostadsrättsföreningen Talgoxen 1 och 3 förvärvade sina två fastigheter i Huvudsta av Lars Edman

3 oktober 2017

Restate rådgivare när Bostadsrättsföreningen Talgoxen 1 och 3 förvärvade sina två fastigheter i Huvudsta av Lars Edman. Äntligen kunde bostadsrättsföreningen förvärva de två fastigheterna av Lars Edman efter att ha haft önskan under många år. ..Läs vidare »

1,9 miljoner för tio kvadrat på Kungsholmen

9 augusti 2017

En av Stockholms minsta lägenheter har sålts – tio kvadratmeter för 1,9 miljoner kronor. Lägenheten finns högst upp i ett hus på Kungsholmen. Ett rum, ett fönster, ett litet kaklat badrum och ett fönster. Utgångspriset ..Läs vidare »

Bostad i Hallonbergen slog nytt prisrekord

31 juli 2017

En bostadsrätt i Hallonbergen har fram till nyligen inte varit så dyr. Nu är pristaket spräckt, för någon har köpt en liten etta på 15 kvadratmeter för 1,5 miljoner kronor, rapporterar Mitti. Det betyder 100 000 ..Läs vidare »

Största ombildningen i Sundbyberg

2 juni 2017

Fastighets AB Förvaltaren i Sundbyberg har sålt fastigheten Terränglöparen 9 i Hallonbergen till Brf Terränglöparen 9 för ombildning till bostadsrätt. Fastigheten ligger på Lötsjövägen 9-99 och har 463 lägenheter, vilket gör ombildningen till den enskilt ..Läs vidare »

Rekordstor brf-affär om 625 mkr i Sundbyberg

2 juni 2017

Kommunala Förvaltaren i Sundbyberg har sålt fastigheten Terränglöparen 9 i Hallonbergen till en bostadsrättsförening som bildats av de boende. Fastigheten ligger på Lötsjövägen 9–99 och har 463 lägenheter, vilket gör ombildningen till den enskilt största ..Läs vidare »

Skärpt amorteringskrav för hushåll med stora skulder

31 maj 2017

FI:s stabilitetsrapport som presenteras i dag pekar på att den unika kombinationen av en stark konjunktur och rekordlåga räntor bidrar till att hushållens skulder och bostadspriserna växer snabbt. På tre år har bostadspriserna ökat med ..Läs vidare »

Restate rådgivare när Platen säljer 75 lägenheter i Motala

9 maj 2017

Kommunala Bostadsstiftelsen Platen har tecknat avtal om försäljning av 75 lägenheter i Motala. Köpare är lokala investerare genom Sjöstadsförvaltning i Motala, ett bolag under bildande. Total uthyrbar area uppgår till drygt 4000 kvadratmeter, varav 98 ..Läs vidare »

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap