Christine Hallberg tar över rodret för Restate nyproduktion

06/05/2019

Efter två år på Restate tar Christine Hallberg över rollen som ansvarig för företagets nyproduktionsavdelning. Hon ersätter Patrik Rosén, som sedan i september är VD på Restate. – Christine har mångårig erfarenhet i branschen, med ..Läs vidare »


LÄS MER

Restate ombud vid ombildning i Växjö

03/05/2019

På uppdrag av fastighetsägaren bildade Restate en bostadsrättsförening bland hyresgästerna i Skrinet 1, Växjö. En fastighet från 1991 bestående av 12 lägenheter i Räppe. Tio av de tolv lägenheterna blev bostadsrätter vid övertagandet den 1 ..Läs vidare »


LÄS MER

Restate anställer ny transaktionschef

18/01/2019

Anna Olsson har rekryterats till Restate som ansvarig för rådgivning vid kommersiella fastighetstransaktioner. Anna kommer närmast från EQT där hon arbetade på EQTs fastighetsfond och dessförinnan från CBRE och Catella Corporate Finance. Hon tillträdde sin ..Läs vidare »


LÄS MER

Restate föreningens ombud vid ombildning i Huddinge

16/01/2019

Bostadsrättsföreningen Banjon bestående av 82 lägenheter på Bridgevägen 10-12 och Vistvägen 1 har den 15 januari förvärvat fastigheten Huddinge Banjon 1 med hjälp av Restate. Säljare var Huddinges allmännyttiga bolag Huge Bostäder AB. Bostadsytan uppgår ..Läs vidare »


LÄS MER

Restate köper företag i Malmö

07/11/2018

Restate har köpt Svensk Borätt AB, som är Malmös största företag för ombildningar till bostadsrätt och biträde vid nyproduktion av bostadsrätter. Företaget har 5 anställda och har under många år varit ledande på Malmömarknaden. Säljare ..Läs vidare »


LÄS MER

Allt fler kan förvärva bostädsrätt runtom i landet

26/10/2018

Restate ser ett återkommande mönster på fastighetsmarknaden. Det blir allt lättare för bostadsrättsföreningar utanför storstäderna att förvärva fastigheter.– Vi ser att det är påtagligt lättare med bostadsrättsombildningar i orter utanför storstäderna. Skälet till det är ..Läs vidare »


LÄS MER

Restates Patrik Rosén blir ny VD på företaget

13/09/2018

Patrik Rosén har tidigare varit ansvarig för nyproduktionsavdelningen på Restate. Nu tar han på sig rollen som VD för företaget.– Jag har gedigen kunskap inom vår kärnverksamhet och har varit med från starten 2012. Jag ..Läs vidare »


LÄS MER

Restate bidrog till unika ombildningar på Östermalm

21/08/2018

Restate biträdde två bostadsrättsföreningar i Stockholms innerstad som skett via hembud. Bostadsrättsföreningarna lyckades köpa fastigheterna tack vare stort engagemang och utveckling av fastigheterna under förhandlingstiden.– Husen såldes från början till någon annan, men hembjöds till ..Läs vidare »


LÄS MER

Restate vidgar sin marknad och tar över Föreningslotsens verksamhet i Umeå

07/05/2018

Restate, Sveriges största aktör på ombildningar från hyresrätter till bostadsrätter, expanderar norrut. Genom att ta över Föreningslotsens verksamhet i Umeå får bolaget tillgång till en ny marknad i en ung och växande region. Med ett ..Läs vidare »


LÄS MER

Bostadsrättsföreningen Varnbäcken har tillträtt omskriven fastighet i Hovsjö

01/03/2018

Bostadsrättsföreningen Varnbäcken har under flera år kämpat för att få köpa sitt radhusområde i Hovsjö i Södertälje. I april 2016 klubbades till sist beslutet att Telge Hovsjö skulle sälja radhusområdet Varnbäcken. Projektet har dock varit ..Läs vidare »


LÄS MER
1 2
Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap