Lediga tjänster

Transaktionsanalytiker till Restate, Stockholm

Restate Transaktioner söker en driven, analytisk och fastighetsintresserad medarbetare till deras huvudkontor i Stockholm. Transaktionsavdelningen har en tydlig inriktning mot affärer upp till cirka 400 miljoner kronor och arbetar med fastighetsrelaterade transaktioner inom samtliga lokalslag i hela Sverige. Restates tjänsteutbud omfattar huvudsakligen transaktionsrådgivning, ombildning till bostadsrätt och rådgivning vid nyproduktion av bostadsrätter. Bolaget har idag 25 anställda och har sitt huvudkontor på Kungsgatan i Stockholm samt ett lokalkontor i centrala Malmö.

Om tjänsten
Som transaktionsanalytiker kommer du att bli en viktig del i transaktionsgruppen och rapportera till bolagets transaktionschef. Du kommer ges mycket eget ansvar samt utvecklingsmöjligheter. Huvudsakliga uppgifter kommer att innebära att arbeta med strategisk rådgivning åt kunder, utföra analyser utav fastighetsbestånd och delmarknader, förbereda och ansvara för presentationsmaterial samt framtagande av kalkyler, granskning av hyresavtal och hantering av datarum. Du kommer även att delta i kundmöten och genomföra visningar av fastigheter.

Din bakgrund
Vi ser att du har en hög analytisk förmåga, starkt affärsdriv och teamkänsla. För att lyckas i rollen krävs att du är prestigelös, ansvarstagande, ödmjuk och noggrann. Vidare att du;

  • Har 1–3 års arbetserfarenhet från fastighetsrådgivare, fastighetsbolag, konsultfirma eller annan fastighetsinvesterare
  • Du är utbildad civilingenjör, civilekonom eller innehar annan fastighetsrelaterad utbildning med goda resultat
  • Har goda kunskaper i Excel och har tidigare arbetat inom analys
  • Besitter mycket goda kommunikativa egenskaper och uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift

Din ansökan
Vill du bli en del av Restate Transaktioner? Skicka din ansökan redan idag till anna.olsson@restate.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Copyright Restate AB - Brandson AB - Digital Byrå - Sitemap