Apartment buildings

Ombildning till bostadsrätt

Vårt engagemang är lika stort i små som stora ombildningar. Restate är ombildningskonsulten både för den lilla föreningen med tre grannar som vill köpa sitt hus och stora områden med hundratals lägenheter. Vi hjälper dig med en lyckad ombildning till bostadsrätt.

Vänd dig till Restate när du behöver hjälp med ombildning till bostadsrätt. Med ledande erfarenhet i branschen hjälper vi er från de inledande förhandlingarna med fastighetsägaren till en lyckad ombildning till bostadsrätt. Vi levererar unika helhetslösningar genom vår breda kompetens. Restate genomför var tredje bostadsrättsombildning i Sverige vilket gör att ni får all den kompetens ni behöver.

Restates medarbetare är alltid engagerade från början till slut och har god kunskap och erfarenhet sedan mer än 30 år tillbaka. Vi som arbetar här genomgår regelbundna vidareutbildningar för att uppfylla alla krav som du har rätt att ställa på den konsult som ska genomföra din ombildning till bostadsrätt.

Restate tar alltid alla kostnader under ombildningsprocessen. Bostadsrättsföreningen betalar först när köpet av fastigheten genomförs och ombildningen slutförs.

Med oss får bostadsrättsföreningen både kompetens, erfarenhet och en väl genomförd ombildning till bostadsrätt. Restates medarbetare har genomfört många lyckade bostadsrättsbildningar där hyresgäster hos t ex Stena Fastigheter, Akelius och Wallenstam har köpt sina lägenheter.

Vi lägger stor vikt vid personligt bemötande och tydlig kommunikation mot alla hyresgäster i ombildningen. Vårt mål är att det efter ombildningen ska vara ett naturligt val att låta Restate förvaltning fortsätta ta hand om föreningen. Långa relationer är något vi värdesätter och Restate vill fortsätta vara ett stöd för föreningen under lång tid framöver.

Vårt engagemang är lika stort i små som stora ombildningar. Restate är ombildningskonsulten både för den lilla föreningen med tre grannar som vill köpa sitt hus och stora områden med hundratals lägenheter.

Vill du veta hur en ombildning till bostadsrätt går till, hör av dig till oss så berättar vi mer och beskriver hur Restate kan hjälpa dig att ombilda utifrån din situation.

Välkommen till ett personligt bolag med stor kompetens.

Copyright Restate AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm - Sitemap